Bent u op zoek naar een heerlijk rustige mogelijkheid voor recreatie in het Groene Hart van de Randstad met uitstekende voorzieningen en daarbij de mogelijkheid tot watersport, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij hebben een prachtig aangelegd terrein, dat direct gelegen is aan De Kaag, in de omgeving van Leiden. Bovendien hebben wij een jachthaven met ligplaatsen voor bijvoorbeeld een sloep of zeilboot. Sinds april 2015 is er een sloepenhaven bij het chaletpark aangelegd voor sloepen van maximaal 7 meter lengte.

 

Jaarplaatsen met nieuwe chalets

In de jaren vanaf 2001 tot 2005 zijn we bezig geweest met het opnieuw inrichten van onze vaste plaatsen voor stacaravans en mobiele bungalows, een metamorfose van een groot gedeelte van ons bedrijf. In die jaren is er voor de jaarplaatsen een omslag gemaakt van camping naar chaletpark.

Momenteel hebben wij helaas geen vrije jaarplaatsen beschikbaar voor nieuwe chalets. Het kan echter voorkomen, dat een oude stacaravan aan het einde van een seizoen van een jaarplaats wordt verwijderd, waardoor er een mogelijkheid is voor de plaatsing van een nieuw chalet.

 

 

Jaarplaatsen met gebruikte chalets of stacaravans

Natuurlijk komt het voor, dat onze gasten door omstandigheden besluiten hun chalet of stacaravan te koop aan te bieden. Zodra een dergelijk chalet wordt aangeboden, kunt u dat lezen onder “Vraag en aanbod“.

Indien u interesse heeft in een goede, gebruikte stacaravan of chalet op een mooie locatie, neem dan even contact met ons op. We laten u graag e.e.a. zien. De tarieven voor de jaarplaatsen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Ons chaletpark is bedoeld voor recreatief gebruik. Permanente bewoning is niet toegestaan. Tijdens de maand november en van 10 januari tot 10 februari is het niet toegestaan op het chaletpark te overnachten.

Let op: We willen hierbij even vermelden, dat we op ons chaletpark slechts één hond per gezin en/of chalet toestaan.