standard-title Chaletpark

Chaletpark

Bent u op zoek naar een heerlijk rustige mogelijkheid voor recreatie in het Groene Hart van de Randstad met uitstekende voorzieningen en daarbij de mogelijkheid tot watersport, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij hebben een prachtig aangelegd terrein, dat direct gelegen is aan De Kaag, in de omgeving van Leiden. Bovendien hebben wij een jachthaven met ligplaatsen voor bijvoorbeeld een sloep of zeilboot. Sinds april 2015 is er een sloepenhaven bij het chaletpark aangelegd voor sloepen van maximaal 7 meter lengte.

Jaarplaatsen met nieuwe chalets

In de jaren vanaf 2001 tot 2005 zijn we bezig geweest met het opnieuw inrichten van onze vaste plaatsen voor stacaravans en mobiele bungalows, een metamorfose van een groot gedeelte van ons bedrijf. In die jaren is er voor de jaarplaatsen een omslag gemaakt van camping naar chaletpark. Mocht u interesse hebben in een jaarplaats met een nieuwe mobiele bungalow of chalet, dan bent u van harte welkom om bij ons een kijkje te komen nemen. U heeft bij ons de mogelijkheid een optie te nemen op een (te huren) standplaats (tarieven op aanvraag verkrijgbaar). Daarna kunt u een bezoekje brengen aan de fabrikant, die rekening houdend met uw wensen voor u een mobiele bungalow kan bouwen. Voor verdere informatie kunt u onder “Mobiele bungalows” kijken.

Jaarplaatsen met gebruikte chalets of stacaravans

Natuurlijk komt het voor, dat onze gasten besluiten hun chalet of stacaravan te koop aan te bieden. Zodra een dergelijk chalet wordt aangeboden, kunt u dat lezen onder “Vraag en aanbod“. Heeft u dus interesse in een goede, gebruikte stacaravan of chalet op een mooie locatie, neem dan even contact met ons op. We laten u graag e.e.a. zien. De tarieven voor de jaarplaatsen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Top