Bent u op zoek naar een heerlijk rustige mogelijkheid voor recreatie in het Groene Hart van de Randstad met uitstekende voorzieningen en daarbij de mogelijkheid tot watersport, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij hebben een prachtig aangelegd terrein, dat direct gelegen is aan De Kaag, in de omgeving van Leiden. Bovendien hebben wij een jachthaven met ligplaatsen voor bijvoorbeeld een sloep of zeilboot. Sinds april 2015 is er een sloepenhaven bij het chaletpark aangelegd voor sloepen van maximaal 7 meter lengte.

 

Jaarplaatsen met nieuwe chalets

In de jaren vanaf 2001 tot 2005 zijn we bezig geweest met het opnieuw inrichten van onze vaste plaatsen voor stacaravans en mobiele bungalows, een metamorfose van een groot gedeelte van ons bedrijf. In die jaren is er voor de jaarplaatsen een omslag gemaakt van camping naar chaletpark.

Momenteel hebben wij helaas geen vrije jaarplaatsen beschikbaar voor nieuwe chalets. Het kan echter voorkomen, dat een oude stacaravan aan het einde van een seizoen van een jaarplaats wordt verwijderd, waardoor er een mogelijkheid is voor de plaatsing van een nieuw chalet. U kunt dat dan lezen onder Vraag en aanbod

 

 

Jaarplaatsen met gebruikte chalets of stacaravans

Natuurlijk komt het voor, dat onze gasten door omstandigheden besluiten hun chalet of stacaravan te koop aan te bieden. Zodra een dergelijk chalet wordt aangeboden, kunt u dat lezen onder “Vraag en aanbod“.

Indien u interesse heeft in een goede, gebruikte stacaravan of chalet op een mooie locatie, neem dan even contact met ons op. We laten u graag e.e.a. zien. De tarieven voor de jaarplaatsen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Ons chaletpark is bedoeld voor recreatief gebruik. Permanente bewoning (zonder onderbrekingen) is niet toegestaan; bovendien is het tijdens de maand november en van 10 januari tot 10 februari niet toegestaan op het chaletpark te overnachten. Dat een stacaravan of chalet alleen recreatief gebruikt mag worden wil zeggen, dat de gebruikers hun hoofdverblijf elders dienen te hebben. Ook tijdens de wintermaanden december en februari dienen de caravans en chalets recreatief gebruikt te worden; ook tijdens die maanden is permanent gebruik (zonder onderbrekingen) dus niet toegestaan.

Let op: Op ons chaletpark is slechts één huisdier per gezin en/of chalet toegestaan.