Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt u de mogelijkheid om op een uniek plekje in de Randstad, in de omgeving van Leiden, voor de periode van 1 april tot 1 november voor uw toercaravan een seizoenplaats te reserveren. Ook is het mogelijk om met uw toercaravan, of ander kampeermiddel voor kortere periodes bij ons te verblijven.

Onze camping is niet alleen een gezellige gezinscamping, maar, doordat het terrein ruim genoeg is opgezet, kunnen ook de wat ouderen onder ons voldoende genieten van de rust en ruimte. Daarnaast is ons recreatiebedrijf gezien de unieke ligging direct aan de Kagerplassen in Zuid-Holland een echte watersportcamping. Veel gasten combineren dan ook een plaatsje voor de toercaravan of tent met een ligplaats voor een boot.

 

 

Wij doen er alles aan om u een recreatiemogelijkheid te bieden, die past bij deze tijd. Zo zijn er bij ons WiFi hotspots geplaatst, zodat u bij ons gebruik kunt maken van draadloos internet. We hebben een mooi sanitair paviljoen met ruim voldoende toiletten en douches. Bovendien is er een overdekte “Plaza” met zes plaatsen, waar groenten gewassen kunnen worden, of waar met warm water afgewassen kan worden. Daarnaast wordt er vooral ook aan de kinderen gedacht. Zo is er genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen. Bovendien hebben we maar liefst twee speeltuintjes: één speeltuintje voor de kleintjes en één speeltuin voor niet alleen de allerkleinsten, maar ook voor de wat grotere jeugd. Naast deze speelvoorzieningen zorgen we in de zomervakantie ook voor allerlei activiteiten tijdens een speciaal vakantieprogramma.

Hierbij melden we nog even, dat bij ons slechts één huisdier per gezin/kampeermiddel is toegestaan.

Voor de tarieven voor het seizoen 2020 verwijzen we naar de tarievenlijst, die u kunt vinden onder “Tarieven kamperen”.

Via ons reserveringsformulier kunt u een kampeerplaats reserveren voor het seizoen 2020. Dit formulier is bedoeld voor één kampeerplaats. Indien u een reservering wilt maken voor meerdere kampeerplaatsen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen, of ons telefonisch te benaderen.

LET OP:  Vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn er extra maatregelen getroffen:

Op 6 mei 2020 heeft de overheid besloten, dat de sanitairgebouwen bij de jachthavens en campings tot 1 juli niet open mogen. De stortplaats voor het legen van chemische toiletten bij het sanitairgebouw kunnen wel gebruikt worden. Ook de voorzieningen voor elektra en de tappunten voor water bij de kampeerplaatsen kunnen gewoon gebruikt worden

De gasten, die voor een verblijf tot 1 juli een reservering voor een toeristische plaats bij ons hebben gedaan, zullen wij benaderen. Dus graag geen contact met ons opnemen! Bij voorbaat hartelijk dank!

Heeft u eigen sanitaire voorzieningen en wilt u met uw gezin in de periode tot 1 juli 2020 voor korte tijd (minimaal 2 overnachtingen) met uw kampeermiddel bij ons overnachten, dan verzoeken wij u online een reservering te doen via ons reserveringsformulier. Bij de opmerkingen graag vermelden, dat u beschikt over uw eigen sanitaire voorzieningen, zodat we uw reservering op korte termijn kunnen inplannen en per e-mail aan u kunnen bevestigen.

Voor een reservering voor het Pinksterweekend kan er slechts gereserveerd worden voor een verblijf van 3 dagen en/of nachten (aankomst vanaf vrijdag 29 mei 13.30 uur; vertrek op maandag 1 juni om uiterlijk 18.00 uur).

Groepsreserveringen zijn voorlopig niet mogelijk.

Indien u een reservering wilt maken voor een kort verblijf met een kampeermiddel vanaf 1 juli tot 15 september 2020 dient u ook online een reservering te doen via ons reserveringsformulier. Het is voor deze periode slechts mogelijk een reservering te doen voor een verblijf van MINIMAAL EEN WEEK.

Op 8 mei 2020 hebben we besloten, dat we vanaf heden ook voor de periode van 1 juli tot 15 september alleen reserveringen inplannen voor gasten, die eigen sanitaire voorzieningen hebben of eventueel willen aanschaffen. Hoewel het er momenteel naar uitziet, dat het sanitairgebouw per 1 juli weer opengesteld kan worden, is het niet uitgesloten, dat dit besluit van het kabinet teruggedraaid wordt. We willen zo voorkomen, dat we gasten zonder eigen sanitaire voorzieningen in dat geval niet kunnen ontvangen en reserveringen moeten annuleren.

Dus indien u voor de periode van 1 juli tot half september voor minimaal een week een kampeerplaats wilt reserveren, verzoeken we u bij de opmerkingen aan te geven, dat u ervoor kunt zorgen, dat u over eigen sanitaire voorzieningen kunt beschikken en volledig zelfvoorzienend daarin kunt zijn. Het eventueel gesloten blijven van het sanitairgebouw is dan geen reden voor annulering of terugbetaling.

Indien u niet kunt beschikken over uw eigen sanitaire voorzieningen, of deze niet volledig wenst te gebruiken, kunnen we uw reservering helaas nog niet in behandeling nemen. U kunt t.z.t. lezen via onze website, of er nog mogelijkheden zijn om zonder eigen sanitaire voorzieningen voor minimaal een week een kampeerplaats te reserveren.

We hopen op uw begrip!

Zie voor aanvullende informatie m.b.t. de extra maatregelen  https://www.campingspijkerboor.nl/nieuws/

Maak nu uw reservering! Via ons reserveringsformulier