Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt u de mogelijkheid om op een uniek plekje in de Randstad, in de omgeving van Leiden, voor de periode van 1 april tot 1 november voor uw toercaravan een seizoenplaats te reserveren. Ook is het mogelijk om met uw toercaravan, of ander kampeermiddel voor kortere periodes bij ons te verblijven.

Onze camping is niet alleen een gezellige gezinscamping, maar, doordat het terrein ruim genoeg is opgezet, kunnen ook de wat ouderen onder ons voldoende genieten van de rust en ruimte. Daarnaast is ons recreatiebedrijf gezien de unieke ligging direct aan de Kagerplassen in Zuid-Holland een echte watersportcamping. Veel gasten combineren dan ook een plaatsje voor de toercaravan of tent met een ligplaats voor een boot.

 

 

Wij doen er alles aan om u een recreatiemogelijkheid te bieden, die past bij deze tijd. Zo zijn er bij ons WiFi hotspots geplaatst, zodat u bij ons gebruik kunt maken van draadloos internet. We hebben een mooi sanitair paviljoen met ruim voldoende toiletten en douches. Bovendien is er een overdekte “Plaza” met zes plaatsen, waar groenten gewassen kunnen worden, of waar met warm water afgewassen kan worden. Daarnaast wordt er vooral ook aan de kinderen gedacht. Zo is er genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen. Bovendien hebben we maar liefst twee speeltuintjes: één speeltuintje voor de kleintjes en één speeltuin voor niet alleen de allerkleinsten, maar ook voor de wat grotere jeugd. Naast deze speelvoorzieningen zorgen we in de zomervakantie ook voor allerlei activiteiten tijdens een speciaal vakantieprogramma.

Hierbij melden we nog even, dat bij ons slechts één huisdier per gezin/kampeermiddel is toegestaan.

Voor de tarieven voor het seizoen 2021 verwijzen we naar de tarievenlijst, die u kunt vinden onder “Tarieven kamperen”. U kunt nu al via ons reserveringsformulier een reservering maken voor het seizoen 2021. Na ontvangst van het formulier bevestigen wij uw reservering per e-mail. Vervolgens ontvangt u pas in de tweede helft van januari 2021 de factuur.

Het reserveringsformulier is bedoeld voor één kampeerplaats. Indien u twee kampeerplaatsen voor een bepaalde periode wilt reserveren, verzoeken wij u per gezin het formulier in te vullen. U kunt dan bij “Opmerkingen” vermelden, dat u de wens heeft bij elkaar te staan. Indien u een reservering wilt maken voor meerdere kampeerplaatsen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen, of ons tijdens kantooruren telefonisch te benaderen.

Indien u met een camper bij ons wilt verblijven, moet u er rekening mee houden, dat de toegangsweg naar ons terrein aan de smalle kant is. Voor campers, die langer zijn dan 8 meter is het niet gemakkelijk ons te bereiken. Ook zijn de kampeerplaatsen niet berekend op campers, die langer zijn dan 8 meter.

 

LET OP: Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn er tijdens het seizoen 2020 extra maatregelen getroffen. Aangezien we voorlopig nog te maken zullen hebben met het coronavirus, zullen er ook voor het seizoen 2021 extra maatregelen getroffen moeten worden. Graag uw aandacht voor het volgende.

Vorig jaar was door de overheid bepaald, dat de sanitairgebouwen op campings gedurende een aantal maanden gesloten moesten blijven. De stortplaats voor het legen van chemische toiletten bij het sanitairgebouw mocht wel gebruikt worden; dit gold ook voor de voorzieningen voor elektra en tappunten voor water bij de kampeerplaatsen. Na openstelling van het sanitairgebouw moesten er maatregelen genomen worden om het sanitairgebouw veilig met elkaar te kunnen gebruiken; we waren verplicht een aantal beperkende maatregelen te treffen, zodat de gasten 1,5 meter afstand van elkaar konden houden. Dit hield in, dat niet alle douches en toiletten gebruikt konden worden. Gelukkig is dit allemaal zonder problemen verlopen.

We hebben tijdens het seizoen 2020 onze gasten dringend verzocht om zoveel mogelijk de eigen sanitaire voorzieningen te gebruiken. Ook een nieuwe uitbraak van het coronavirus was niet uitgesloten, waardoor mogelijk opnieuw het sanitairgebouw gesloten zou moeten worden. Zodoende hebben we toen alleen reserveringen van tevoren ingepland voor gasten, die over eigen sanitaire voorzieningen zouden kunnen beschikken, of in geval van nood zouden willen aanschaffen (het gaat hier dan vooral om een chemisch toilet).

Op dit moment (juni 2021) is het sanitairgebouw open. Maar het ziet er helaas niet naar uit, dat we de komende maanden niet meer te maken zullen hebben met het coronavirus. Zo moeten we voorlopig rekening houden met de anderhalvemetermaatregel. Om drukte in ons sanitairgebouw te voorkomen vragen we onze gasten daarom om zoveel mogelijk eigen sanitaire voorzieningen (eigen chemisch toilet) te gebruiken, zodat iedereen op een veilige manier kan blijven recreëren. We zien ons dan ook genoodzaakt ook voor het seizoen 2021 alleen reserveringen van tevoren in te plannen voor gasten met eigen sanitaire voorzieningen, of voor gasten, die in geval van nood een chemisch toilet zouden willen aanschaffen. Het eventueel gesloten blijven van het sanitairgebouw is geen geldige reden voor annulering en terugbetaling.

Met betrekking tot het annuleren laten we u weten, dat wij de RECRON-Voorwaarden Toeristische Plaatsen hanteren. Deze kunt u downloaden via www.hiswarecron.nl/leisure-en-recreatie/voorwaarden-en-overeenkomsten. Op de websitepagina https://www.hiswarecron.nl/voor-jouw-veiligheid kunt u bovendien actuele aanvullende informatie terugvinden m.b.t. de diverse maatregelen.

Voor de periode tot 1 juli 2021 kunt u voor uzelf en uw gezin voor minimaal 2 overnachtingen online een reservering doen via ons reserveringsformulier. Voor de periode van 1 juli tot begin september kunt u voor uzelf en uw gezin slechts voor minimaal een week een kampeerplaats reserveren via ons reserveringsformulier. Vervolgens plannen we uw reservering zo spoedig mogelijk in en ontvangt u per e-mail een reserveringsbevestiging.

Groepsreserveringen zijn niet mogelijk.

Indien u overigens voor een verblijf tijdens de maanden juli of augustus niet voor minimaal een week een kampeerplaats kan of wil reserveren, kunt u enkele dagen, voordat u van plan bent te komen kamperen, contact met ons opnemen. Wij zullen u dan informeren, of we voor u een kampeerplaats beschikbaar hebben.

We hopen op uw begrip!

Maak nu uw reservering! Via ons reserveringsformulier