Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt u de mogelijkheid om op een uniek plekje in de Randstad, in de omgeving van Leiden, voor de periode van 1 april tot 1 november voor uw toercaravan een seizoenplaats te reserveren. Ook is het mogelijk om met uw toercaravan, of ander kampeermiddel voor kortere periodes bij ons te verblijven.

Onze camping is niet alleen een gezellige gezinscamping, maar, doordat het terrein ruim genoeg is opgezet, kunnen ook de wat ouderen onder ons voldoende genieten van de rust en ruimte. Daarnaast is ons recreatiebedrijf gezien de unieke ligging direct aan de Kagerplassen in Zuid-Holland een echte watersportcamping. Veel gasten combineren dan ook een plaatsje voor de toercaravan of tent met een ligplaats voor een boot.

 

 

Wij doen er alles aan om u een recreatiemogelijkheid te bieden, die past bij deze tijd. Zo zijn er bij ons WiFi hotspots geplaatst, zodat u bij ons gebruik kunt maken van draadloos internet. We hebben een mooi sanitair paviljoen met ruim voldoende toiletten en douches. Bovendien is er een overdekte “Plaza” met zes plaatsen, waar groenten gewassen kunnen worden, of waar met warm water afgewassen kan worden. Daarnaast wordt er vooral ook aan de kinderen gedacht. Zo is er genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen. Bovendien hebben we maar liefst twee speeltuintjes: één speeltuintje voor de kleintjes en één speeltuin voor niet alleen de allerkleinsten, maar ook voor de wat grotere jeugd. Naast deze speelvoorzieningen zorgen we in de zomervakantie ook voor allerlei activiteiten tijdens een speciaal vakantieprogramma.

Hierbij melden we nog even, dat bij ons slechts één huisdier per gezin/kampeermiddel is toegestaan.

Voor de tarieven voor het seizoen 2021 verwijzen we naar de tarievenlijst, die u kunt vinden onder “Tarieven kamperen”. U kunt nu al via ons reserveringsformulier een reservering maken voor het seizoen 2021. Na ontvangst van het formulier bevestigen wij uw reservering per e-mail. Vervolgens ontvangt u pas in de tweede helft van januari 2021 de factuur.

Voor een reservering voor een Hemelvaartweekend gaan we uit van een verblijf van minimaal vier dagen en/of nachten (aankomst vanaf woensdag 12 mei 13.30 uur; vertrek op zondag 16 mei om uiterlijk 18.00 uur). Voor een reservering voor een Pinksterweekend gaan we uit van een verblijf van minimaal drie dagen en/of nachten (aankomst vanaf vrijdag 21 mei 13.30 uur; vertrek op maandag 24 mei om uiterlijk 18.00 uur).

Het reserveringsformulier is bedoeld voor één kampeerplaats. Indien u twee kampeerplaatsen voor een bepaalde periode wilt reserveren, verzoeken wij u per gezin het formulier in te vullen. U kunt dan bij “Opmerkingen” vermelden, dat u de wens heeft bij elkaar te staan. Indien u een reservering wilt maken voor meerdere kampeerplaatsen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen, of ons tijdens kantooruren telefonisch te benaderen.

Indien u met een camper bij ons wilt verblijven, moet u er rekening mee houden, dat de toegangsweg naar ons terrein aan de smalle kant is. Voor campers, die langer zijn dan 8 meter is het niet gemakkelijk ons te bereiken. Ook zijn de kampeerplaatsen niet berekend op campers, die langer zijn dan 8 meter.

 

LET OP:  Vanwege de uitbraak van het Coronavirus zijn er tijdens het seizoen 2020 extra maatregelen getroffen (zie hieronder). Wat de eventuele Coronamaatregelen zullen zijn voor  het seizoen 2021 is uiteraard nog niet bekend.

Vanuit de overheid is bepaald, dat de sanitairgebouwen op campings vanaf 15 juni 2020 opengesteld mogen worden. Maar om het sanitairgebouw veilig met elkaar te kunnen gebruiken zijn wij verplicht een aantal beperkende maatregelen te treffen, zodat de gasten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Dit houdt in, dat niet alle douches en toiletten gebruikt kunnen worden. Alle gasten, die inchecken, krijgen informatie mee, waarin de maatregelen duidelijk worden uitgelegd.

Aangezien het sanitairgebouw niet volledig gebruikt kan worden, verzoeken we al onze gasten dringend om zoveel mogelijk de eigen sanitaire voorzieningen te gebruiken! Ook een nieuwe uitbraak van het Coronavirus is niet uitgesloten, waardoor mogelijk opnieuw het sanitairgebouw gesloten moet worden. Voor alle reserveringen geldt dan ook, dat de gasten over eigen sanitaire voorzieningen dienen te beschikken!

Voor de periode tot 1 juli 2020 kunt u voor uzelf en uw gezin voor minimaal 2 overnachtingen online een reservering doen via ons reserveringsformulier. Voor de periode van 1 juli tot begin september kunt u voor uzelf en uw gezin slechts voor minimaal een week een kampeerplaats reserveren via ons reserveringsformulier. U dient bij de opmerkingen te vermelden, dat u over uw eigen sanitaire voorzieningen beschikt. Vervolgens plannen we uw reservering zo spoedig mogelijk in en ontvangt u per e-mail een reserveringsbevestiging.

Groepsreserveringen zijn niet mogelijk.

Indien u geen eigen sanitaire voorzieningen heeft, of voor de hoogseizoenmaanden niet voor minimaal een week een kampeerplaats kan of wil reserveren, kunt u enkele dagen, voordat u van plan bent te komen kamperen, contact met ons opnemen. Wij zullen u dan informeren, of we voor u een kampeerplaats beschikbaar hebben.

We hopen op uw begrip!

Zie voor aanvullende informatie m.b.t. de extra maatregelen  https://www.campingspijkerboor.nl/nieuws/

Maak nu uw reservering! Via ons reserveringsformulier