Jachthaven/Camping Spijkerboor biedt u de mogelijkheid om op een uniek plekje in de Randstad, in de omgeving van Leiden, voor de periode van 1 april tot 1 november voor uw toercaravan een seizoenplaats te reserveren. Ook is het mogelijk om met uw toercaravan, of ander kampeermiddel voor kortere periodes bij ons te verblijven.

Onze camping is niet alleen een gezellige gezinscamping, maar, doordat het terrein ruim genoeg is opgezet, kunnen ook de wat ouderen onder ons voldoende genieten van de rust en ruimte. Daarnaast is ons recreatiebedrijf gezien de unieke ligging direct aan de Kagerplassen in Zuid-Holland een echte watersportcamping. Veel gasten combineren dan ook een plaatsje voor de toercaravan of tent met een ligplaats voor een boot.

 

 

Wij doen er alles aan om u een recreatiemogelijkheid te bieden, die past bij deze tijd. Zo zijn er bij ons WiFi hotspots geplaatst, zodat u bij ons gebruik kunt maken van draadloos internet. We hebben een mooi sanitair paviljoen met ruim voldoende toiletten en douches. Bovendien is er een overdekte “Plaza” met zes plaatsen, waar groenten gewassen kunnen worden, of waar met warm water afgewassen kan worden. Daarnaast wordt er vooral ook aan de kinderen gedacht. Zo is er genoeg ruimte om heerlijk te kunnen spelen. Bovendien hebben we maar liefst twee speeltuintjes: één speeltuintje voor de kleintjes en één speeltuin voor niet alleen de allerkleinsten, maar ook voor de wat grotere jeugd. Naast deze speelvoorzieningen zorgen we in de zomervakantie ook voor allerlei activiteiten tijdens een speciaal vakantieprogramma.

Hierbij melden we nog even, dat bij ons slechts één huisdier per gezin/kampeermiddel is toegestaan.

Voor de tarieven voor het seizoen 2019 verwijzen we naar de tarievenlijst, die u kunt vinden onder “Tarieven kamperen”. In 2018 zijn de kampeertarieven ten opzichte van het jaar ervoor niet verhoogd. Voor het seizoen 2019 zijn de tarieven wel verhoogd, dit onder andere in verband met de btw-verhoging van 6% naar 9% per 1 januari 2019.

Via ons reserveringsformulier kunt u een kampeerplaats reserveren. Dit formulier is bedoeld voor één kampeerplaats. Indien u een reservering wilt maken voor meerdere kampeerplaatsen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen, of ons telefonisch te benaderen.

LET OP:

Voor een reservering voor een Hemelvaartweekend gaan we uit van een verblijf van 4 dagen en/of nachten (aankomst vanaf de woensdag voor Hemelvaartsdag 13.30 uur; vertrek uiterlijk op de daarop volgende zondag om 18.00 uur). Voor een reservering voor een Pinksterweekend gaan we uit van een verblijf van 3 dagen en/of nachten (aankomst vanaf de vrijdag voor 1e Pinksterdag 13.30 uur; vertrek op 2e Pinksterdag om uiterlijk 18.00 uur).

VOOR DE ZOMERPERIODE ZIJN NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR. VOOR EEN RESERVERING VAN MINIMAAL TWEE OVERNACHTINGEN KUNT U ONS RESERVERINGSFORMULIER INVULLEN. DE RESERVERINGEN VIA DEZE FORMULIEREN WORDEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST INGEPLAND EN PER E-MAIL BEVESTIGD.

Met name tijdens het hoogseizoen is het niet mogelijk om voor slechts één overnachting van tevoren een reservering te maken voor een kampeerplaats. Voor een verblijf met één overnachting kunt u tijdens de ochtenduren telefonisch informeren, of er die dag/nacht een kampeerplaats voor u beschikbaar is.

Maak nu uw reservering! Via ons reserveringsformulier