Nieuw m.i.v. het seizoen 2014: verhuur chalets

https://www.campingspijkerboor.nl/content/uploads/Verhuurchalet_01_HR.jpg
Nieuws

Vanaf het voorjaar van 2014 zijn er bij ons enkele nieuwe chalets beschikbaar, die per weekend, midweek of per week verhuurd worden. Heeft u zelf geen caravan of tent, maar wilt u wel graag een mooie camping in de Randstad bezoeken en verblijven in een luxe chalet, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor gasten, die graag hun eigen sloep willen meenemen om in het mooie Hollandse plassengebied tochtjes te maken, is het huren van een chalet een uitkomst. Zij hebben de mogelijkheid om ook een passantenligplaats voor de sloep te huren. Vanaf april 2015 is er een geheel nieuwe sloepenhaven beschikbaar bij het chaletpark. De betreffende ligplaatsen zijn 7 x 3 meter. Is de sloep te groot, dan is er wellicht een ligplaats vrij in de grote haven. Het huren van een chalet is overigens ook ideaal voor diegenen, die overwegen over te gaan tot het aanschaffen van een chalet.

Onze chalets zijn voorzien van twee slaapkamers voor in totaal vier personen. Het is eventueel mogelijk voor de gasten om een klein tentje bij een chalet te plaatsen. Indien u wilt weten van welke gemakken onze chalets zijn voorzien, verwijzen wij u naar de Inventarislijst verhuurchalets Chaletpark Spijkerboor.

 

 

Voor de tarieven voor de verhuur van de chalets voor 2015 verwijzen wij u naar de tarievenlijst verhuur zomerhuisjes en chalets. De huurtarieven voor de chalets zijn inclusief het verbruik van water, gas en elektriciteit. Ook beddengoed voor alle bedden is aanwezig. Hier worden geen extra kosten voor doorberekend. Alleen hand- en theedoeken dienen de gasten zelf mee te nemen. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen naar de chalets. Wilt u meer informatie, of heeft u interesse in het huren van een chalet, dan kunt u ons geheel vrijblijvend ofwel telefonisch (071-5018869) ofwel per e-mail benaderen.

Top