standard-title Watersport

Watersport

Contactinformatie

Jachthaven/Camping Spijkerboor
Boekhorsterweg 21
2362 AH Warmond

Let op: gebruik voor uw navigatie- systeem: 2374 BN Oud Ade of: GPS-coördinaten: N 52 11.973, E 4 33.295

T: 085-7604469
E: info@campingspijkerboor.nl

Plattegrond Camping Spijkerboor

Ons recreatiebedrijf, dat uniek direct aan De Kaag gelegen is, is bij uitstek een watersportcamping. Wanneer u bij ons vandaan de Kagerplassen op wilt varen, hoeft u geen sloten door, of bruggen te openen. U kunt direct naar het open water varen.

Ligplaatsen boten voor een seizoen Wij hebben een jachthaven met ligplaatsen voor boten variërend van 4 tot 12 m, die voor de periode van 1 april tot 1 november verhuurd worden. In het voorjaar van 2010 zijn de steigers en afmeerpalen van de jachthaven vernieuwd. In de zomer van 2011 is het havenhoofd vernieuwd en is er een nieuwe hijsinstallatie voor de boten geplaatst. Ook is er een nieuwe afspuitplaats voor boten gemaakt met een bezinkput voor het afspuitwater.

Door de unieke ligging van onze jachthaven is er veel vraag naar ligplaatsen. Wanneer u echter bij ons een caravan op een kampeerplaats heeft staan, heeft u voorrang op het huren van een ligplaats. Zie voor een indicatie van de huurtarieven voor ligplaatsen onze tarievenlijst voor seizoenplaatsen.

Nieuwe sloepenhaven bij Chaletpark Spijkerboor

Met ingang van 1 april 2015 is er aan de noordkant van het chaletpark een nieuwe sloepenhaven beschikbaar voor de sloepen van de gasten van het chaletpark. Het gaat hier om 35 ligplaatsen van 7 x 3 meter.

Niet alleen voor de vaste gasten biedt deze haven een uitkomst, maar ook voor de gasten, die tijdens het recreatieseizoen een chalet huren en met een sloep naar Chaletpark Spijkerboor willen komen. Zie voor meer informatie m.b.t. het huren van chalets de informatie onder verhuur zomerhuisjes en chalets. Ook de huurtarieven voor de verhuur van chalets en zomerhuisjes kunt op deze pagina vinden.

webfoto-004_LR

Ligplaatsen boten voor kortere periodes.

Ook voor gasten, die voor een aantal dagen, of bijvoorbeeld een week bij ons ofwel in hun eigen toercaravan of tent verblijven, ofwel een huisje bij ons gehuurd hebben, zie: verhuur chalets & zomerhuisjes, hebben we in de zomervakantie een aantal ligplaatsen beschikbaar voor een boot. Het is dan uiteraard mogelijk om uw eigen boot mee te nemen. Maar, aangezien het aantal beschikbare plaatsen toch enigszins beperkt is, is het verstandig om ruim van tevoren een combinatieplaats te reserveren voor zowel het kamperen als voor een ligplaats voor een boot. Want de regel is: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”!

webfoto-17_LR

Boot huren

Heeft u overigens zelf geen boot, maar wilt u bij ons verblijven en een boot huren, dan kunt u in onze omgeving bijvoorbeeld bij Nico van Schie (aan de Zijldijk 11, 2362 AE Warmond, tel. 071-5892894) terecht voor zeilboten of bij Hoogenboom Kaag (aan de Julianalaan 72b, 2159 LD Kaag, tel. 0252-544266, www.hoogenboomkaag.nl) voor zeil- of motorboten. Op de website www.kaag.nl kunt u nog veel meer adressen vinden voor verhuurmogelijkheden van diverse boten.

Top