Ons recreatiebedrijf, dat uniek direct aan De Kaag gelegen is, is bij uitstek een watersportcamping. Wanneer u bij ons vandaan de Kagerplassen op wilt varen, hoeft u geen sloten door, of bruggen te openen. U kunt direct naar het open water varen.

Wij hebben een jachthaven met ligplaatsen voor boten variërend van 4 tot 12 m, die voor de periode van 1 april tot 31 oktober verhuurd worden. In het voorjaar van 2010 zijn de steigers en afmeerpalen van de jachthaven vernieuwd. In de zomer van 2011 is het havenhoofd vernieuwd en is er een nieuwe hijsinstallatie voor de boten geplaatst. Ook is er een nieuwe afspuitplaats voor boten gemaakt met een bezinkput voor het afspuitwater.

Door de unieke ligging van onze jachthaven is er veel vraag naar ligplaatsen.  Wat huurtarief voor ligplaatsen betreft kunt u voor het seizoen 2023 uitgaan van ca. € 47,50 per m².

Ligplaatsen boten voor kortere periodes

Neem hiervoor contact op met ons Havenmeester Leonie Treffers, 06-28885314

Boot huren

Genieten op en aan het water, bij Jachthaven en Camping Spijkerboor in Warmond (Zuid-Holland). Uw vakantie in het Groene Hart in Zuid-Holland, direct aan de Kagerplassen. U kunt bij de camping vandaan zo de Kagerplassen op, zonder dat u sloten door hoeft of bruggen te moeten openen. Direct naar het landelijke open water varen!

Sloepverhuur Zuid-Holland