Ons recreatiebedrijf, dat uniek direct aan De Kaag gelegen is, is bij uitstek een watersportcamping. Wanneer u bij ons vandaan de Kagerplassen op wilt varen, hoeft u geen sloten door, of bruggen te openen. U kunt direct naar het open water varen.

Wij hebben een jachthaven met ligplaatsen voor boten variërend van 4 tot 12 m, die voor de periode van 1 april tot 31 oktober verhuurd worden. In het voorjaar van 2010 zijn de steigers en afmeerpalen van de jachthaven vernieuwd. In de zomer van 2011 is het havenhoofd vernieuwd en is er een nieuwe hijsinstallatie voor de boten geplaatst. Ook is er een nieuwe afspuitplaats voor boten gemaakt met een bezinkput voor het afspuitwater.

Door de unieke ligging van onze jachthaven is er veel vraag naar ligplaatsen. Wanneer u bij ons een caravan op een kampeerplaats heeft staan, heeft u sowieso voorrang op het huren van een ligplaats. Wat huurtarief voor ligplaatsen betreft kunt u voor het seizoen 2021 uitgaan van ca. € 42,50 per m².

Ligplaatsen boten voor kortere periodes

Ook voor gasten, die voor een aantal dagen, of bijvoorbeeld een week bij ons ofwel in hun eigen toercaravan of tent verblijven, ofwel een chalet bij ons gehuurd hebben, zie: verhuur chalets, hebben we in de zomervakantie een aantal ligplaatsen beschikbaar voor een boot. Het is dan uiteraard mogelijk om uw eigen boot mee te nemen. Maar, aangezien het aantal beschikbare plaatsen toch enigszins beperkt is, is het verstandig om ruim van tevoren een combinatieplaats te reserveren voor zowel het kamperen als voor een ligplaats voor een boot. Want de regel is: “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt”!

Boot huren

Heeft u overigens zelf geen boot, maar wilt u bij ons verblijven en een boot huren, dan kunt u in onze omgeving voor zeil- of motorboten bijvoorbeeld terecht bij Hoogenboom Kaag (aan de Julianalaan 72b, 2159 LD Kaag, tel. 0252-544266, www.hoogenboomkaag.nl). Op de website www.kaag.nl kunt u nog veel meer adressen vinden voor verhuurmogelijkheden van diverse boten in onze omgeving.