Heeft u de komende maanden een keer niets te doen, kom dan eens langs om te gaan kanoën en zo het mooie Hollandse landschap vanaf het water te bewonderen. U kunt bij ons kano’s huren per dag of per uur, zie onderstaande tarieven.

Bovendien kunt u een kanoroute meekrijgen, waarbij u de keuze heeft tussen een officiële, wat langere route voor de geoefenden (ca. 18 km) of een kortere route voor minder geoefenden of beginners. Een groot voordeel hierbij is ook, dat u afhankelijk van het weer een route kunt kiezen: staat er wat meer wind, dan kunt u kiezen voor een tochtje door de polderslootjes, terwijl u op een mooie zomerse dag over de Kagerplassen kunt kanoën.

Natuurlijk kunt u ook het huren van kano’s combineren met een kort verblijf op onze camping. Heeft u een caravan of tent, dan kunt u overnachten op ons terrein direct aan het water zie “Toeristische plaatsen“. Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan is het mogelijk om voor een week een huisje bij ons te huren zie “Verhuur chalets en zomerhuisjes“.

 

TARIEVEN KANOVERHUUR SEIZOEN 2022

Per uur Per dag  
1-persoonskano (13 stuks) € 8,00 € 13,00
2-persoonskano (9 stuks) € 10,00 € 21,00
3-persoons Canadees (3 stuks) € 10,50 € 23,50